Aitala, Tommi Aitala

Kiitos hetkestäsi, jonka kanssani jaat!

Olen opettanut musiikkia päätoimisesti vuodesta 1994 lähtien. Haluan jakaa kokemuksia ja tarinoita, jotka ansaitsevat tulla jaetuksi. Elämyksiä, vinkkejä, tietoa soiton ja opetuksen välineistä, joista muut alan ihmiset voivat hyötyä. Ehkä joku ruokaohje, ravintola-arvostelu tai matkailukokemuskin saattaa eksyä sekaan. Minkä intohimoilleen voi. Mutta kommentoikaa, jos eksyn liian kauas aiheesta...Joka päivä musiikin kanssa tekemisissä ollessani haluan itse oppia myös. Jokaisessa opetustilanteessa myös opettaja oppii, jos niin haluaa. Tätä kautta ammattitaito kehittyy jatkuvasti. Jokainen tekee virheitä. Kerron omista virheistäni, niin tie on sinulle vähän tasaisemmaksi tampattu.

Tällä hetkellä olen viikottain läsnä kolmessa opetusympäristössä. Rauman musiikkikoulu oma oma yritykseni, jonka perustin Helsingissä asuessani. 2003 muutin perhesyistä Raumalle enkä ole katunut. Mutta koulun nimi tietysti piti vaihtaa. Pääsoittimeni on kitara, mutta annan yksityistunteja myös muiden "bändisoitinten" soitossa, tietokoneen musiikkikäytössä ja esim. studiotyöskentelyssä.
Www.raumanmusiikkikoulu.fi

Turun yliopiston Rauman opettajankoulutuslaitoksella opetan tulevia opettajia kitaransoitossa, bändisoitossa ja musateknologiassa.

Rock Academy Finland on Turun kaupungin nuorten palveluissa kehitetty toimintamalli, jossa nuoria yhtyeitä koulutetaan kaikessa soittamiseen, äänittämiseen, keikkailuun, promotointiin, musiikin talous- ja lakiasioihin, yms liittyvissä asioissa. Konseptin loivat Tomi Arvas ja Mark Bertenyi. Respect! Rauma Rock Academyssa ohjaan nuoria bändejä tämän ohjelman puitteissa.

Peruskivi muurattu. Tästä lähtee!

Adios, hasta luego!

Kommentit